Ο 75χρονος Μάικλ Έλιοτ.
Ο 75χρονος Μάικλ Έλιοτ.

 

Ένας 75χρονος Αμερικανός άφησε την τελευταία του πνοή "γαλήνιος" στο σπίτι του στο Όρεγκον, αφού η πρώην σύζυγός του τον διαβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καθαιρέθηκε από το αξίωμά του.


Ο Μάικλ Έλιοτ πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Η Τερίσα Έλιοτ, η πρώην σύζυγος που παρέμεινε πιστή φίλη του μέχρι το τέλος, ήταν εκείνη που τον έκανε να πιστέψει την "ψευδή είδηση", σύμφωνα με τη νεκρολογία του, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα The Oregonian.


"Αφού το άκουσε, ανάσανε για μια τελευταία φορά, απαλά, και η ζωή του σ' αυτή τη Γη τελείωσε" γράφει η Τερίσα, με χιουμοριστικό ύφος.


Η Τερίσα Έλιοτ εξήγησε μιλώντας σε πολλά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρώην σύζυγός της είχε κλονιστεί πάρα πολύ από την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία και ότι η ίδια τον έπεισε ότι ο πρόεδρος καθαιρέθηκε ώστε "να πεθάνει ευτυχισμένος".


Ο Ελιοτ γεννήθηκε στη Βιρτζίνια αλλά έζησε στις δυτικές ΗΠΑ. Λάτρευε το γκολφ και τις Πόρσε και μετείχε σε μια ημιεπαγγελματική ομάδα μπάσκετ τα μέλη της οποίας έκαναν περιοδείες σε όλη τη χώρα ντυμένα γυναίκες.

 

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ