Συλλήψεις μετά από εξέγερση σε εργοστάσιο της Maruti Suzuki στην Ινδία

Συλλήψεις μετά από εξέγερση σε εργοστάσιο της Maruti Suzuki στην Ινδία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 80 άτομα συνελήφθησαν, ύστερα από βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των εργαζομένων και τους διευθύνοντες του εργοστασίου Maruti Suzuki κοντά στο Δελχί της Ινδίας. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 85 τραυματίστηκαν, ανάμεσα τους και δύο ιάπωνες υπήκοοι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εξέγερσης.

Σημειώνεται ότι η Maruti, η οποία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός αυτοκινήτων στην Ινδία διέκοψε την παραγωγή. Οι υπεύθυνοι και οι εργάτες, τώρα κατηγορούν οι μεν τους δε για το ξέσπασμα της διαμάχης, που ξέσπασε λόγω των κακών συνθηκών εργασίας που επικρατούν εδώ και μήνες.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Διεθνή / Ο νέος σταρ της βρετανικής κηπουρικής δεν πουλά μόνο φυτά, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο

Με το άνοιγμα του Field Nursery, ο Jonny Bruce αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα της βρετανικής κηπουρικής, φέρνοντας μαζί του μια ιδέα του κήπου που ενώνει αισθητική, οικολογία και τρόπο ζωής.
THE LIFO TEAM
Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM