Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο

Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο Facebook Twitter
0

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής έξω από τις πύλες του Μεγάρου των Ηλυσίων, καθώς επιχείρησε να εισβάλει στην κατοικία του γάλλου προέδρου. Όπως δημοσιεύει το site του γαλλικού εβδομαδιαίου περιοδικού Le Point, ο άντρας κρατείται μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ σε αυτό το στάδιο της έρευνας τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να μπει μέσα στην προεδρική κατοικία», αναφέρει το δημοσίευμα. «Το άτομο είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι ρεπλίκα 7,65 χιλιοστών.
Ο νεαρός άνδρας, τριάντα ετών, έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική φροντίδα, κατόπιν αιτήσεως της εισαγγελίας του Παρισιού. Μπορεί οι σκοποί του να θεωρούνται ασυμβίβαστοι, αλλά είναι γεγονός ότι βρέθηκαν πάνω του πλαστά έγγραφα ταυτότητας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το περιοδικό. 

 

Η ανάκριση συνεχίζεται με την ελπίδα πως οι αρχές θα καταφέρουν να μάθουν πίσω από ποια κίνητρα ενέργησε ο άντρας.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM