Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο

Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο Facebook Twitter
0

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής έξω από τις πύλες του Μεγάρου των Ηλυσίων, καθώς επιχείρησε να εισβάλει στην κατοικία του γάλλου προέδρου. Όπως δημοσιεύει το site του γαλλικού εβδομαδιαίου περιοδικού Le Point, ο άντρας κρατείται μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ σε αυτό το στάδιο της έρευνας τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να μπει μέσα στην προεδρική κατοικία», αναφέρει το δημοσίευμα. «Το άτομο είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι ρεπλίκα 7,65 χιλιοστών.
Ο νεαρός άνδρας, τριάντα ετών, έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική φροντίδα, κατόπιν αιτήσεως της εισαγγελίας του Παρισιού. Μπορεί οι σκοποί του να θεωρούνται ασυμβίβαστοι, αλλά είναι γεγονός ότι βρέθηκαν πάνω του πλαστά έγγραφα ταυτότητας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το περιοδικό. 

 

Η ανάκριση συνεχίζεται με την ελπίδα πως οι αρχές θα καταφέρουν να μάθουν πίσω από ποια κίνητρα ενέργησε ο άντρας.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM