Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο

Ένας άντρας επιχείρησε να εισβάλει στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο Facebook Twitter
0

Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής έξω από τις πύλες του Μεγάρου των Ηλυσίων, καθώς επιχείρησε να εισβάλει στην κατοικία του γάλλου προέδρου. Όπως δημοσιεύει το site του γαλλικού εβδομαδιαίου περιοδικού Le Point, ο άντρας κρατείται μέχρι αυτή τη στιγμή, ενώ σε αυτό το στάδιο της έρευνας τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να μπει μέσα στην προεδρική κατοικία», αναφέρει το δημοσίευμα. «Το άτομο είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι ρεπλίκα 7,65 χιλιοστών.
Ο νεαρός άνδρας, τριάντα ετών, έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική φροντίδα, κατόπιν αιτήσεως της εισαγγελίας του Παρισιού. Μπορεί οι σκοποί του να θεωρούνται ασυμβίβαστοι, αλλά είναι γεγονός ότι βρέθηκαν πάνω του πλαστά έγγραφα ταυτότητας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το περιοδικό. 

 

Η ανάκριση συνεχίζεται με την ελπίδα πως οι αρχές θα καταφέρουν να μάθουν πίσω από ποια κίνητρα ενέργησε ο άντρας.



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM