Ρεν: «Πολύ σοβαρά τα πράγματα στην κυπριακή οικονομία»

Ρεν: «Πολύ σοβαρά τα πράγματα στην κυπριακή οικονομία» Facebook Twitter
0

«Η κυπριακή οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρές μακροοικονομικές ανισορροπίες», δηλώνει ο Όλι Ρεν, και προσθέτει-απαντώντας σε ερώτηση κύπριας βουλευτού- ότι χρειάζεται επειγόντως απόφαση για «λήψη μέτρων στον χρηματοπιστωτικό, δημοσιονομικό και διαρθρωτικό τομέα».

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων ο επίτροπος στην γραπτή απάντηση του «η σε βάθος εξέταση της οικονομίας της Κύπρου από την Κομισιόν επιβεβαίωσε ότι η Κύπρος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές μακροοικονομικές ανισορροπίες».

Δίνοντας μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μετά την υπαγωγή της Κύπρου στο Μηχανισμό, ο Ρεν σημειώνει ακόμη: «Συγκεκριμένα, οι μακροοικονομικές εξελίξεις στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, στα δημόσια οικονομικά και στον χρηματοπιστωτικό τομέα απαιτούν στενή παρακολούθηση και επείγουσα επικέντρωση της προσοχής στην οικονομική πολιτική, ενώ οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, στις υπηρεσίες και στον τομέα της υγείας καθώς και η τιμαριθμική αναπροσαρμογή των αμοιβών πρέπει να είναι επίσης στο επίκεντρο της προσοχής της κυβέρνησης».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΓΑΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Διεθνή / Μέγκαν Μαρκλ: Μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε φωτογραφίες από την τελετή και τη δεξίωση που ακολούθησε - Το «βλέμμα» των media στο φόρεμα του πάρτι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM