Βιέννη: Καφέ χρεώνει τους πελάτες που φορτίζουν το κινητό τους

Βιέννη: Καφέ χρεώνει τους πελάτες που φορτίζουν το κινητό τους Facebook Twitter
1

Βιεννέζικο καφέ, το οποίο βρίσκεται στο Terrassencafe im Hundertwasserhaus, ένα πολύχρωμο μωσαϊκό διαμερισμάτων που έχουν σχεδιαστεί από τον καλλιτέχνη και αρχιτέκτονα Friedensreich Hundertwasser, στη Βιέννη, άρχισε να χρεώνει με ένα ευρώ τους πελάτες του, αν ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο για να φορτίσουν κινητά, τάμπλετ και λαπτοπ.

Η Galina Pokorny, ιδιοκτήτρια του καφέ, δηλώνει ότι η φόρτιση είναι ελεύθερη αλλά έχει απηυδήσει από τους τουρίστες που φορτίζουν τις συσκευές τους για πάνω από μία ώρα.

"Οι τουρίστες; - πάντα ζητάνε ηλεκτρική ενέργεια ... Συγνώμη, αλλά ποιος θα μου πληρώσει για αυτό» , είπε, όπως αναφέρεται από το Reuters.

"Τρέχω ένα καφέ, όχι ένα internet cafe," συμπλήρωσε και διαμαρτυρήθηκε επειδή «οι άνθρωποι νομίζουν ότι όλα είναι προσβάσιμα και δωρεάν".

Η επιβάρυνση έχει καθιερωθεί εδώ και ένα χρόνο, το ζήτημα πήρε όμως διαστάσεις τις προηγούμενες ημέρες όταν δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν το καφέ κλήθηκαν να πληρώσουν.

Με πληροφορίες από το rt.com

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Μαζική ρωσική αεροπορική επίθεση με 400 drones και πυραύλους εν μέσω συνομιλιών στη Γενεύη

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζική ρωσική αεροπορική επίθεση με 400 drones και πυραύλους εν μέσω συνομιλιών στη Γενεύη

Οι ουκρανικές Αρχές κατηγορούν τη Μόσχα για αδιαφορία προς τη διπλωματία και ζητούν από τη διεθνή κοινότητα να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση με κυρώσεις και ενίσχυση της αεράμυνας
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΚΟΥΒΑ ΠΙΕΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Τραμπ: Αποκαλεί την Κούβα «αποτυχημένο κράτος» και εντείνει την πίεση προς την Ουκρανία

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου υπογραμμίζουν την στρατηγική των ΗΠΑ να πιέσουν για συμφωνίες και στα τρία μέτωπα -Ουκρανία, Κούβα και Ιράν- εν μέσω έντονης γεωπολιτικής αβεβαιότητας και στρατιωτικής έντασης
THE LIFO TEAM
ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Βατικανό: Η Θεία Λειτουργία θα μεταφραστεί σε 60 γλώσσες μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Το Βατικανό θα προσφέρει για πρώτη φορά ζωντανές μεταφράσεις της Θείας Λειτουργίας με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντας στους πιστούς να παρακολουθούν την λειτουργία σε πραγματικό χρόνο μέσω κινητών τηλεφώνων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όσοι έχουν δουλέψει έστω και μία εβδομάδα σε μπαρ ή καφέ, μπορούν να χειροκροτήσουν. Δεν είναι το ρεύμα, είναι το καθημερινό και καθεβραδυνό μουρλοκομείο, του να ψάχνεις πρίζες για τουλάχιστον τέσσερα κινητά, το να παίρνει ο άλλος ένα καφέ και να γράφει την πτυχιακή του για τρεις ώρες, το να ξινίζει η άλλη τα μούτρα γιατί δεν έχεις στο μαγαζί φορτιστή apple, γιατί ακριβώς είσαι καφετέρια ή μπαρ, όχι ίντερνετ καφέ! Μιλήστε με τους φίλους σας. Άλλωστε και φορτισμένο να το έχετε, δεν περιμένετε τηλεφώνημα. Βίντεο με γατάκια θέλετε να δείξετε και τα παϊδάκια που τσακίσατε την Τσικνοπέμπτη.