Oι Μεξικανοί στηρίζουν την απόφαση του Προέδρου τους να μην δεχτεί τον Τραμπ

Oι Μεξικανοί στηρίζουν την απόφαση του Προέδρου τους να μην δεχτεί τον Τραμπ Facebook Twitter
1

Οι πολίτες του Μεξικού εγκρίνουν την απόφαση του προέδρου τους Ενρίκε Πένια Νιέτο ν' αποχωρήσει από προγραμματισμένη διάσκεψη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται παρά το γεγονός ότι η δημοτικότητα του Μεξικανού προέδρου, βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της τετραετίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης.

 

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Buendia & Laredo έδειξε ότι ποσοστό 64% των 1.000 πολιτών του Μεξικού, οι οποίοι ρωτήθηκαν σχετικά, το χρονικό διάστημα από τις 2 έως τις 7 Φεβρουαρίου, σχολιάζουν θετικά την απόφαση του προέδρου τους, ν' ακυρώσει προγραμματισμένη διάσκεψη με τον πρόεδρο Τραμπ, τον Ιανουάριο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει στην ανέγερση του τείχους μήκους 2 χιλιάδων χλμ. και ζητά το τείχος αυτό να πληρωθεί από το Μεξικό, ενώ απειλεί και με κυρώσεις τη χώρα.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM