ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Τζιχαντιστές «πανηγυρίζουν» για το διάταγμα Τραμπ

Τζιχαντιστές «πανηγυρίζουν» για το διάταγμα Τραμπ Facebook Twitter
1

Τζιχαντιστικές ομάδες επικροτούν το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απαγορεύει προσωρινά την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες των κυρίως μουσουλμανικών χωρών του Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη, κάνοντας λόγο για «ευλογημένη απαγόρευση».

Σύμφωνα με τη Washington Post, σχόλια που δημοσιεύτηκαν σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος, προέβλεψαν ότι το διάταγμα Τραμπ θα πείσει τους Αμερικανούς μουσουλμάνους να υποστηρίξουν τους εξτρεμιστές. Σε μία ανάρτηση, ο Τραμπ χαρακτηρίστηκε ως ο «καλύτερος κράχτης για το Ισλάμ», ενώ κάποιοι προέβλεπαν ότι ο νέος αμερικανός πρόεδρος θα ξεκινήσει σύντομα ένα νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

«Ο Abu Bakr al-Baghdadi [ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους] έχει το δικαίωμα να βγει και να ενημερώσει τον Τραμπ ότι η απαγόρευση της εισόδου των μουσουλμάνων στην Αμερική είναι μια "ευλογημένη απαγόρευση"», έγραψε κάποιος σε κανάλι υπέρ του ISIS στο Telegram.

Άλλες δημοσιεύσεις υποστήριξαν ότι ο Τραμπ εκπληρώνει τις προβλέψεις του Anwar al-Awlaki, ηγέτη της Αλ Κάιντα που σκοτώθηκε το 2011, ο οποίος είχε πει ότι «Η Δύση τελικά θα στραφεί εναντίον των μουσουλμάνων κατοίκων της».

Διεθνή
1

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια