Οι γοργόνες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια

Οι γοργόνες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια Facebook Twitter
0

Η ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε από την εκπομπή ''Mermaids: The body found'' του καναλιού Animal Planet, το οποίο διαφήμισε το πρόγραμμα ως «επιστημονική φαντασία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και επιστημονικές θεωρίες», εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαβεβαιώνει ότι «ουδέποτε υπήρξαν ενδείξεις για την ύπαρξη υδρόβιων ανθρωποειδών».

H NOAA προέβη σε αυτή την ανακοίνωση μετά από τις χιλιάδες επιστολές που δέχτηκε από πολίτες, οι οποίοι απαιτούσαν να αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια για τις γοργόνες που αποκρύπτει η κυβέρνηση.

Το κανάλι σε ανακοίνωση του υποστηρίζει: «Η εκπομπή του Animal Planet προσφέρει ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη της γοργόνας, ενός πλάσματος με εντυπωσιακά ανθρώπινη εξελικτική θεωρία, του οποίου το εξελικτικό παρακλάδι διαχωρίστηκε από μια κοινή ανθρώπινη ρίζα».

Επαναλαμβάνει ότι το πρόγραμμα είναι επιστημονική φαντασία, παραθέτει όμως δύο πραγματικά γεγονότα τα οποία αναλύει η εκπομπή:

«Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό ξεκίνησε μια σειρά μυστικών δοκιμών για σόναρ, οι οποίες συνδέθηκαν με μαζικούς θανάτους φαλαινών που ξεβράστηκαν σε ακτές σε όλο τον κόσμο». Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τα σόναρ προκαλούν δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες σε φάλαινες και δελφίνια, χωρίς αυτό να έχει καμία σχέση με μυθικά πλάσματα.

Το δεύτερο πραγματικό γεγονός είναι ότι «το 1997, επιστήμονες της NASA κατέγραψαν σε μεγάλο βάθος στον Ειρηνικό έναν μυστηριώδη ήχο ο οποίος πιστεύεται ότι είχε οργανική φύση. Ο ήχος δεν αναγνωρίστηκε ποτέ». Πολλοί υποστήριξαν ότι ίσως ήταν γοργόνες που τραγουδούσαν.

Πλήθος τηλεθεατών κατηγόρησαν τη NOAA ότι κρύβει την αλήθεια για τις γοργόνες, λόγω ενός μυστικού πειράματος που έγινε την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, στο οποίο οι Αμερικανοί επιστήμονες φέρονται να συνδύασαν DNA από γοργόνες με γενετικό υλικό εξωγήινων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πλάσμα που θα μπορούσε να κολυμπήσει μέχρι τα ρωσικά πολεμικά πλοία μεταφέροντας εκρηκτικά στο ρύγχος του.

Η ΝΟΑΑ, τα χαρακτηρίζει όλα αυτά σαν συνωμοσιολογία και αναφέρει στο τέλος της  ανακοίνωσή της, το εξής ερώτημα:  «Γιατί άραγε οι γοργόνες απασχολούν το συλλογικό ασυνείδητο σχεδόν όλων των ναυτικών λαών; Είναι ένα ερώτημα το οποίο είναι καλύτερα να αφήσουμε στους ιστορικούς, τους φιλοσόφους και τους ανθρωπολόγους».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM