Ελβετία: Πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη- Τρεις τραυματίες

Ελβετία: Πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη- Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας, ντυμένος με μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο, εισέβαλε σε ένα τέμενος στην Ζυρίχη ανοίγοντας πυρ ενάντια σε πιστούς που προσεύχονταν το βράδυ της Δευτέρας, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.


Ο δύο από τους τρεις άνδρες – 30, 35 και 56 ετών – τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία της Ζυρίχης.

Ο φερόμενος ως δράστης, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, ένα πτώμα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό συνδέεται με την ένοπλη επίθεση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ελβετία: Πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη- Τρεις τραυματίες Facebook Twitter

Η αστυνομία τόνισε πως συνέλεξε αποδεικτικά στοιχεία εντός του κτιρίου, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα κίνητρα ή το υπόβαθρο του υπόπτου.

Ελβετία: Πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη- Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM