ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Σόιμπλε στηρίζει Ρέντσι και «ναι»

O Σόιμπλε στηρίζει Ρέντσι και «ναι» Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Oικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σε συνέδριο στο Βερολίνο ότι αν ήταν στην Ιταλία θα ψήφιζε "ναι" στο δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

 

"Ο Ρέντσι φέρει σε πέρας ή προσπαθεί να φέρει σε πέρας συνταγματική μεταρρύθμιση και πρέπει να πω ότι τον σέβομαι πολύ" είπε ο Σόιμπλε.

 

Δήλωσε, δε, ότι αν ήταν Ιταλός θα ψήφιζε ""ναι", όπως γράφει η Corriere della Sera.

 

"Ας περιμένουμε, ελπίζω να πετύχει", πρόσθεσε, και τόνισε ότι πείθει περισσότερο από άλλους ότι μπορεί να κάνει τα βήματα προόδου που χρειάζεται η Ιταλία".

 

Αναφερόμενος, πάντα, στον Ρέντσι, ο Σόιμπλε υπογράμμισε ότι "αν χάσει, δεν νομίζω ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική" και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι "και αν η προσπάθεια αυτή αποτύχει, ελπίζει να βρει άλλες οδούς για να προοδεύσει η Ιταλία".

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ