O Σόιμπλε στηρίζει Ρέντσι και «ναι»

O Σόιμπλε στηρίζει Ρέντσι και «ναι» Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Oικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σε συνέδριο στο Βερολίνο ότι αν ήταν στην Ιταλία θα ψήφιζε "ναι" στο δημοψήφισμα της 4ης Δεκεμβρίου για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

 

"Ο Ρέντσι φέρει σε πέρας ή προσπαθεί να φέρει σε πέρας συνταγματική μεταρρύθμιση και πρέπει να πω ότι τον σέβομαι πολύ" είπε ο Σόιμπλε.

 

Δήλωσε, δε, ότι αν ήταν Ιταλός θα ψήφιζε ""ναι", όπως γράφει η Corriere della Sera.

 

"Ας περιμένουμε, ελπίζω να πετύχει", πρόσθεσε, και τόνισε ότι πείθει περισσότερο από άλλους ότι μπορεί να κάνει τα βήματα προόδου που χρειάζεται η Ιταλία".

 

Αναφερόμενος, πάντα, στον Ρέντσι, ο Σόιμπλε υπογράμμισε ότι "αν χάσει, δεν νομίζω ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική" και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι "και αν η προσπάθεια αυτή αποτύχει, ελπίζει να βρει άλλες οδούς για να προοδεύσει η Ιταλία".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM