O Tραμπ δήλωσε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο μισθό ως πρόεδρος και ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην φοβούνται

O Tραμπ δήλωσε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο μισθό ως πρόεδρος και ζήτησε από τους Αμερικανούς να μην φοβούνται Facebook Twitter
2

Προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες η τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes» του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS που εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκλογή του την Τρίτη.

Ένα από τα θερμότερα θέματα που μετεκλογικά απασχολεί την Αμερική είναι οι πολυάριθμες διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα στον απόηχο της νίκης του Τραμπ, θίχτηκε στη συζήτηση με τη δημοσιογράφο. Η Λέσλι Σταλ ρώτησε τον νέο πρόεδρο αν αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθυνθεί προς τους διαδηλωτές και να τους πει, «δεν πρέπει να φοβάστε».

Σε αμυντικό τόνο, απάντησε «Θα ήθελα να τους πω πως δεν πρέπει να φοβούνται. Θα φέρουμε πίσω τη χώρα μας, αλλά σίγουρα, δεν πρέπει να φοβούνται».

Όταν το θέμα της συζήτησης έφτασε στην έξαρση των πράξεων βίας και κακοποίησης εναντίον των οπαδών της Χίλαρι και των μειονοτήτων που έχουν συμβεί στον απόηχο της εκλογής του, ο Τραμπ δήλωσε άγνοια, λέγοντας ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη τέτοιων πράξεων.

«Είμαι πολύ έκπληκτος που το ακούω. Μισώ το γεγονός πως ακούω κάτι τέτοιο» είπε. «Θα τους έλεγα να μην το κάνουν.  Είναι φοβερό, επειδή εγώ θέλω να ενώσω τη χώρα» είπε και κοιτώντας την κάμερα είπε εμφατικά «Σταματήστε το!»

Στην ίδια συνέντευξη επανέλαβε την προεκλογική δέσμευσή του να μην δεχτεί τον προεδρικό μισθό των 400.000 δολαρίων και είπε πως θα πάρει μόνο 1 δολάριο, αν υποχρεωθεί να έχει έστω και συμβολικές απολαβές.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια