Δεκάδες οπαδοί του Koέν θρηνούν τραγουδώντας τα τραγούδια του έξω από το σπίτι του

Δεκάδες οπαδοί του Koέν θρηνούν τραγουδώντας τα τραγούδια του έξω από το σπίτι του Facebook Twitter
0

Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του Λέοναρντ Κοέν χθες Πέμπτη το βράδυ πολλές δεκάδες οπαδοί του συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα μπροστά από το σπίτι του στο Μόντρεαλ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή και ποιητή.

 

Στα πέτρινα σκαλοπάτια του σπιτιού του, στο βόρειο Μόντρεαλ, οι οπαδοί του Κοέν άναψαν κεριά και εναπόθεσαν μερικά λουλούδια, καθώς και ένα καπέλο, σαν αυτό που αγαπούσε να φορά.

 


 

Στο φανάρι του δρόμου μια αφίσα αποδείκνυε την αγάπη που είχε η πρωτεύουσα του Κεμπέκ για το είδωλό της που γεννήθηκε πριν 82 χρόνια σε ένα δυτικό προάστιο της πόλης.

 

 

 

Άνθρωποι από διάφορες γενιές απέτισαν φόρο τιμής στον τραγουδοποιό, με την ησυχία να σπάει μόνο από τον ήχο γνωστών του τραγουδιών, όπως το “Suzanne”, το “So long, Marianne” ή το “Seems so long ago, Nancy” που ακούγονταν από τα κινητά τηλέφωνα.

 


Στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού είχε αναρτηθεί ένα σκοινί με τους στίχους του τραγουδιού “Hallelujah”, ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που κυκλοφόρησε το 1984.

 

 

Στην γενέτειρα του Κοέν του Μόντρεαλ ο δήμαρχος Ντενί Κοντέρ ανακοίνωσε ότι σήμερα οι σημαίες στην πόλη θα κυματίζουν μεσίστιες προς τιμήν του.

 



 


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Διεθνή / Γάζα: «Κοιτάξτε μας με έλεος» - Η δραματική έκκληση των Παλαιστινίων υπό τον φόβο του επερχόμενου σκληρού χειμώνα

Πάνω από 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι στη Γάζα, παρότι επέζησαν του διετούς πολέμου, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική κρίση
LIFO NEWSROOM
Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM