Τουρκία: Πέθανε ο κυβερνήτης που είχε τραυματιστεί στην βομβιστική επίθεση

Τουρκία: Πέθανε ο κυβερνήτης που είχε τραυματιστεί στην βομβιστική επίθεση Facebook Twitter
0

Ο περιφερειακός κυβερνήτης της επαρχία Μάρντιν που είχε τραυματιστεί από τη χθεσινή βομβιστική επίθεση κατά του γραφείο του, πέθανε στο νοσοκομείο, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

 

Η βομβιστική επίθεση έγινε στην περιφέρεια Ντέρικ, της επαρχίας Μάρντιν, με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ από αυτήν τραυματίστηκαν τρία άτομα.

 

Ο κυβερνήτης Μοχάμεντ Φατίχ Σαφιτούρκ, ήταν ένας από τους τραυματίες και έφερε εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης Γκαζίαντεπ, σήμερα το πρωί, καθώς είχε μεταφερθεί εκεί με ελικόπτερο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM