Οι Γερμανοί βλέπουν μεγάλη επιδείνωση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, λόγω Τραμπ

Οι Γερμανοί βλέπουν μεγάλη επιδείνωση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, λόγω Τραμπ Facebook Twitter
0

Το 65% των ερωτηθέντων αναμένoυν επιδείνωση των σχέσεων Γερμανίας-ΗΠΑ, το 26% πιστεύει ότι θα παραμείνουν ως έχουν και μόνο το 3% αναμένει βελτίωσή τους μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως νέου προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του δεύτερου γερμανικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου (ZDF).

 

Το 60% των ερωτηθέντων υποθέτει ότι θα υπάρξει αύξηση των διεθνών συγκρούσεων υπό τον ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 25% δεν διαβλέπει μεγάλες αλλαγές και μόνο το 10% θεωρεί ότι θα μειωθούν.

 

Το 81% των Γερμανών χαρακτηρίζει τις μέχρι τώρα σχέσεις των δύο χωρών από πολύ καλές έως καλές. Το 14% τις αξιολογεί ως κακές ή πολύ κακές.

 

Οπως και προ των εκλογών, οι Γερμανοί δεν εγκρίνουν τον Τραμπ: Mόνο το 2% των ερωτηθέντων βρίσκει το γεγονός της εκλογής του ως προέδρου των ΗΠΑ πολύ καλό και το 9% καλό. Το 37% την θεωρούν κακή και το 45% πολύ κακή.

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Η Σάρα Φέργκιουσον ζήταγε οικονομικές συμβουλές από τον Έπσταϊν όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή

Νέα email του υπουργείου Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν ότι η Σάρα Φέργκιουσον ζητούσε συμβουλές από τον Τζέφρι Έπσταϊν για το πώς να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη της, ρίχνοντας φως στην απελπιστική οικονομική της κατάσταση την περίοδο εκείνη
THE LIFO TEAM