Τrump Tower
Τrump Tower

 

Δεκάδες απορριμματοφόρα και φορτηγά έχουν περικυκλώσει τον «Πύργο του Τραμπ» στη Νέα Υόρκη εδώ και μερικές ώρες ενώ ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν τοποθετηθεί στην γύρω περιοχή. Περίπου ίδια είναι η εικόνα όμως και στο σημείο όπου διαμένει η Χίλαρι Κλίντον.

 

Τrump Tower
Τrump Tower

 

Τrump Tower
Τrump Tower

 

Ο Τραμπ παρακολουθεί την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας από το «οχυρωμένο» Trump Tower, στην Πέμπτη Λεωφόρο και σύμφωνα με αμερικανικά δίκτυα έχει διοργανώσει την εκλογική του βραδιά στο ξενοδοχείο Hilton στην Έκτη Λεωφόρο. Η Χίλαρι Κλίντον διαμένει στο ξενοδοχείο Peninsula, μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το κτίριο Trump Tower και θα μεταβεί για την εκλογική βραδιά και τα αποτελέσματα στο Javits Center. Και οι δύο έχουν κάνει προετοιμασίες για να γιορτάσουν την νίκη τους με πάρτι.

 

Πριν λίγη ώρα, στο Χίλτον έφτασε και η τούρτα:

 

 

 

 

Τrump Tower
Τrump Tower

 

Τrump Tower
Τrump Tower

 

Τrump Tower
Τrump Tower

 

Τα φορτηγά παρέχουν ένα προστατευτικό φράγμα μπροστά από τα κτίρια στα οποία διαμένουν οι δύο υποψήφιοι και είναι φορτωμένα με τόνους άμμου προκειμένου να παρέχουν προστασία από βομβιστικές επιθέσεις και οχήματα, αλλά και να δημιουργήσουν έναν κλοιό καθώς εκτιμάται πως σε λίγες ώρες θα προσελκύσουν χιλιάδες υποστηρικτές και διαδηλωτές. Δεκάδες αστυνομικοί είναι τοποθετημένοι πίσω από κιγκλιδώματα και διεξάγουν αυστηρούς ελέγχους σε όσους επιχειρούν πρόσβαση στα δύο κτίρια. Οι περιπολίες είναι αυξημένες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο της Νέας Υόρκης περιπολούν περίπου 5000 αστυνομικοί σήμερα.

 

Peninsula Hotel
Peninsula Hotel

 

Peninsula Hotel
Peninsula Hotel

 


 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr