Η ιστορία του Vinny Desautels από το Sacramento της Καλιφόρνια που μάκραινε τα μαλλιά του για δύο συνεχόμενα χρόνια προκειμένου να τα χαρίσει στα παιδιά με καρκίνο είναι ήδη πολύ γνωστή, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος πως δεχόταν συνεχή πειράγματα για την εμφάνισή του καθώς όλοι σχεδόν τον περνούσαν για κορίτσι. Βέβαια, ο μικρός Vinny δεν πτοήθηκε ούτε μια στιγμή και τελικά στα 7α γενέθλιά του αποφάσισε να πάει να κουρευτεί, έχοντας πια πετύχει τον στόχο του.

 

Δυστυχώς όμως την τόσο γλυκιά ιστορία του 7χρονου σήμερα Vinny, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σημάδεψε μια αναπάντεχη και πολύ αρνητική εξέλιξη, αφού πριν 6 μήνες διαγνώστηκε και ο ίδιος με καρκίνο. 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα εξηγούν σε μήνυμα στην σελίδα "Victory for Vinny" στο GoFundMe οι παππούδες του, τον όγκο ανακάλυψαν οι γονείς του στο γοφό του όταν κάποια στιγμή τον ετοίμαζαν για να κάνει μπάνιο. Αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης όγκο στο δεξί μέρος του κρανίου του, αλλά κι έναν στο μάτι ιδιαιτέρως επιθετικό. "Πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου στο στάδιο 4" επιβεβαίωσε ο πατέρας του, Jason Desautels, στο Fox40.

 

 

 

 

 

Από την στιγμή της διάγνωσης και μετά, οι γονείς του βρίσκονται συνεχώς μαζί του στο νοσοκομείο, όπου ο Vinny υποβάλλεται συνεχώς σε διάφορες εξετάσεις ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει. «Θα τα καταφέρω. Δεν θα με νικήσει ο καρκίνος» δήλωσε από την πλευρά του ο 7χρονος. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr