«Έπεσε» το Facebook

«Έπεσε» το Facebook Facebook Twitter
0

Τεχνικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες το Facebook με πολλούς χρήστες ν' αναφέρουν μέσω των social media πως δεν μπορούν να δουν το newsfeed ή πως δεν έχουν πρόσβαση σε άλλες σελίδες μέσω της εφαρμογής.

Η πλειοψηφία των αναφορών προέρχεται από την Ευρώπη, ωστόσο προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και σε χρήστες από χώρες όπως η Αίγυπτος και η Αυστραλία.

Ορισμένες πληροφορίες θέλουν το πρόβλημα να προέρχεται από κάποια αλλαγή που προσπαθεί να κάνει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο newsfeed.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Facebook.

Σύμφωνα με το χάρτη του Down Detector που συγκεντρώνει τις αναφορές των χρηστών, αυτές είναι οι περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

«Έπεσε» το Facebook Facebook Twitter
Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΗΡΑΝΣΗ

Τech & Science / Τρεις απολαυστικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη γήρανση του εγκεφάλου σας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος «ακμάζει» μέσα από διάφορες προκλήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα σκληρή δουλειά για να αποκομίσετε τα οφέλη για την υγεία - Ακολουθούν τρεις απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να προστατεύσετε τον εγκέφαλό σας καθώς μεγαλώνετε
THE LIFO TEAM
Cate Blanchett, George Clooney και Meryl Streep στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Τech & Science / Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μέριλ Στριπ στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Η Κέιτ Μπλάνσετ συνιδρύει το RSL Media, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θέλει να δώσει σε δημιουργούς και απλούς χρήστες έναν τρόπο να δηλώνουν αν επιτρέπουν ή απαγορεύουν τη χρήση της εικόνας, της φωνής και των έργων τους από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM