Αναίσθητος σε οίκο ανοχής βρέθηκε πρώην αστέρας του ΝΒΑ και σύζυγος της Καρντάσιαν

Αναίσθητος σε οίκο ανοχής βρέθηκε πρώην αστέρας του ΝΒΑ και σύζυγος της Καρντάσιαν Facebook Twitter
0

Ο Lamar Odom, πρώην σταρ του μπάσκετ και πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας την Τρίτη, αφού έπεσε αναίσθητος, σε έναν οίκο ανοχής στη Νεβάδα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο 35χρονος Odom, παίκτης των Lakers το 2009 και το 2010, είχε «επείγον ιατρικό περιστατικό» στο Love Ranch, ένα νόμιμο οίκο ανοχής στην πόλη Κρίσταλ της Νεβάδα.

Αναίσθητος σε οίκο ανοχής βρέθηκε πρώην αστέρας του ΝΒΑ και σύζυγος της Καρντάσιαν Facebook Twitter

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής της, ο πρώην αστέρας του NBA έπαιρνε ένα «φυτικό Viagra» και έπαιρνε πολύ από αυτό. Αλλά δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά στο δωμάτιο.

Ο Odom, εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο, ενώ βρέθηκε αναίσθητος στις 15:30 σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

«Τον γυρίσαμε στο πλάι» είπε ο ιδιοκτήτης «Από το στόμα του έβγαινε ένας απαίσιος αφρός. Ήταν εμετός, με λίγο αίμα».

Ο Πρώην σύζυγος της Khloe Kardashian μάλιστα έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Sunrise του Λας Βέγκας, περίπου 60 μίλια μακριά. Ωστόσο ήταν πάρα πολύ ψηλός για να χωρέσει στο ελικόπτερο, είπαν οι αρχές στο NBC.

Ο Lamar Odom αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κώμα, με τους πνεύμονες και τους νεφρούς να υπολειτουργούν.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM