Μάζεψαν πάλι τα σκουπίδια οι Ιάπωνες φίλαθλοι

Μάζεψαν πάλι τα σκουπίδια οι Ιάπωνες φίλαθλοι Facebook Twitter
2

 

Μάζεψαν πάλι τα σκουπίδια οι Ιάπωνες φίλαθλοι Facebook Twitter

Όπως και στον πρώτο αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, έτσι και τώρα, αμέσως μετά το παιχνίδι με την εθνική μας ομάδα, οι Ιάπωνες φίλαθλοι παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς, καθαρίζοντας τις κερκίδες του γηπέδου.  

Αφού μάζεψαν ό,τι σκουπίδι υπήρχε (όχι μόνο από την δική τους κερκίδα), το τοποθέτησαν σε ειδικές σακούλες και στη συνέχεια μετέφεραν τις σακούλες στον ειδικό χώρο για να τις πάρουν τα απορριμματοφόρα.

Μάλιστα αρκετοί βραζιλιάνοι άρχισαν να βοηθούν τους γιαπωνέζους στην προσπάθεια τους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Μπράβο τους! Εδώ στην Ελλάδα από ότι φαίνεται έχουμε έλλειψη παιδείας ακόμα και σε βασικά πράγματα. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι αυτήν την στιγμή γιατί έτσι μας έκανα σίγουρα ρεζίλι διεθνώς.