Το επόμενο νομικό βήμα στο οποίο σκοπεύει να προβεί από την πλευρά της η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του γνωστού τραγουδιστή αποκάλυψε σε εκπομπή του Star ο δικηγόρος της οικογένειας Π. Καϊμακάμης.

 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, "αν ο χώρος δεν ήταν παρανόμως διαμορφωμένος έτσι θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη στα αποτελέσματα του δυστυχήματος", χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα γι' αυτό, αλλά λέγοντας πως αυτό είναι το βασικό στοιχείο στο οποίο στηρίζεται η δεύτερη μήνυση που έχει ήδη κατατεθεί από την οικογένεια.  "Μπορεί ο Παντελής να έσπαζε ένα πόδι, ένα χέρι, πλευρά..." συμπλήρωσε. 

 

Σύμφωνα με τον Π. Καϊμακάμη, αν ιδιώτες και Δημόσιο έκαναν σωστά τη δουλειά τους "θα είχαμε ένα ελαφρύ τραυματισμό του Παντελή και πάρα πολύ πιο ελαφρύ τραυματισμό στην κοπέλα που καθόταν πίσω". Διευκρίνισε δε πως αυτή τη στιγμή το μεγάλο μέλημα της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι να διαπιστώσουν αυτά που θέλουν και "να κλειστούν σπίτι τους και να θρηνήσουν τον Παντελή μόνοι τους, πέρα από δημοσιότητες". 

 

Τέλος έκανε λόγο και για αγωγές που θα σταλούν σε κάποια μέσα για δυσφημιστικά δημοσιεύματα για τον Παντελίδη. 

 

Όσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις ανέφερε πως τα αποτελέσματα θα βγουν σε δύο μήνες. 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr