Επεισόδια στο υπ. Αγρ. Ανάπτυξης-Σπασμένα τζάμια, χημικά, πέτρες και οδοφράγματα

Επεισόδια στο υπ. Αγρ. Ανάπτυξης-Σπασμένα τζάμια, χημικά, πέτρες και οδοφράγματα Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Κλειστές είναι οι οδοί Αθηνάς, Πειραιώς, Αγίου Κωνσταντίνου, Αχιλλέως και Δεληγιάννη στο Μεταξουργείο, λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών από την Κρήτη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στο σημείο επικρατεί περισσότερη ένταση με διαδηλωτές  να πετάνε αντικείμενα στο κτίριο του υπουργείου και να έχουν σπάσει τζάμια, ενώ στήνουν οδοφράγματα με αντικείμενα, κλείνοντας την Λιοσίων. Δυνάμεις των ΜΑΤ κινούνται σε δύο τμήματα, προσπαθώντας να διασπάσουν τον κύριο όγκο των διαδηλωτών που πετάνε πέτρες. Oι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών. Kατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν αγρότη ενώ προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Επεισόδια στο υπ. Αγρ. Ανάπτυξης-Σπασμένα τζάμια, χημικά, πέτρες και οδοφράγματα Facebook Twitter

(Το video είναι από το ξεκίνημα της διαδήλωσης το πρωί έξω από το υπουργείο)

Οι δυσκολίες αναμένεται να ενταθούν για τους οδηγούς των οχημάτων στο κέντρο, τις επόμενες ώρες καθώς θα αρχίσουν να φτάνουν στο κέντρο και οι αγρότες άλλων περιοχή της Ελλάδα που είναι καθ’οδόν.Από τις 12.00-20.00 αναμένεται να κλείσει η Λ. Μαρκοπούλου αλλά και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Κορωπί.

Στα αστυνομικά μπλόκα σε διάφορα σημεία  οι αρχές απαγορεύουν τη διέλευση τρακτέρ. Στα διόδια της Κορίνθου πριν από λίγο κατέβασαν τρακτέρ από νταλίκες. Οι αγρότες των περιοχών της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας που πέρασαν από το σημείο τήρησαν και ενός λεπτού σιγή για τους χειριστές του ελικοπτέρου Του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους χθες στην Κίναρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ