Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για υποθέσεις πλαστογραφίας

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για υποθέσεις πλαστογραφίας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ
0

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης - νόθευσης καθώς και ηθικής αυτουργίας για τα παραπάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα οι δύο αστυνομικοί με δύο ιδιώτες που επίσης διώκονται,  κατάρτησαν  πλαστογραφημένο έγγραφο (Υπεύθυνη Δήλωση) και προσπάθησαν χθες Δευτέρα το πρωί να παραλάβουν από Υπηρεσία Τροχαίας της Αττικής, όχημα το οποίο είχε ακινητοποιηθεί την 30/01/2016, λόγω οδήγησης υπό την επήρεια μέθης από 40χρονο.

Στην πλαστή δήλωση το γνήσιο της υπογραφής βεβαίωνε ο Αστυφύλακας, και την προσκόμισε 31χρονη, φερόμενη ως ιδιοκτήτρια του ι.χ.,  συνοδευόμενη από τον Αρχιφύλακα.

Στο πλαίσιο των ερευνών στην οικία του Αστυφύλακα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι κενές υπεύθυνες δηλώσεις, οι οποίες έφεραν σφραγίδες της αστυνομικής αρχής.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM