Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την σημερινή πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, με αφορμή την 42η επέτειο του Πολυτεχνείου.

 

Επί ποδός θα βρίσκονται 7 χιλιάδες αστυνομικοί ενώ εκτός των «παραδοσιακών», μέτρα θα ληφθούν και σε κτίρια ξένων συμφερόντων, όπως, γαλλικών,  που μπορεί να γίνουν στόχοι λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 15.30.

 

Κλειστοί θα μείνουν μετά τις 2 το μεσημέρι, με εντολή της Αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Μέγαρο Μουσικής, για λόγους ασφαλείας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους τρεις σταθμούς χωρίς όμως να σταματούν.

 

Επίσης λόγω έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  είναι σε ισχύ στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ.Κάνιγγος.

 

Οι ρυθμίσεις αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

 

Η τροχαία συστήνει στους οδηγούς να αποφύγουν τη στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων και την Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr