Συνελήφθη η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ που έκανε καταγγελίες για την υπόθεση της Άννυ

Συνελήφθη η «ψυχίατρος» του ΟΚΑΝΑ που έκανε καταγγελίες για την υπόθεση της Άννυ Facebook Twitter
4

Η γυναίκα, που δήλωσε ότι εργάζεται ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και μίλησε το πρωί σε τηλεοπτικά κανάλια για την υπόθεση της Άννυ, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας καθώς και ιδιότητα και για το λόγο αυτό εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλεμμένο.

Νωρίτερα, η Εισαγγελία είχε διατάξει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για όσα κατήγγειλε ψευδώς.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που παρουσιάστηκε ως Μαρία Καλογεροπούλου, δήλωσε σε εκπομπές του Mega και του ANT1 ότι είχε ζητήσει επανειλημμένα από τον εισαγγελέα να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της, αναφέροντας ότι η ίδια, ως ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ, παρακολουθούσε το ζευγάρι 4 χρόνια.

Με ανακοίνωσή του, ο ΟΚΑΝΑ διέψευσε κατηγορηματικά τις παραπάνω καταγγελίες της γυναίκας. Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ, εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, ενώ από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του Οργανισμού δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας, ούτε η μητέρα της Άννυ.

Η Εισαγγελία Αθηνών παρενέβη διέψευσε επίσης την ύπαρξη τέτοιου είδους καταγγελιών από τον ΟΚΑΝΑ προς τον αρμόδιο εισαγγελέα που να αφορούν την Άννυ, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο Σκανδαλάκης -όπως επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM