Πληροφορίες για δολοφονημένο άνδρα αναζητά η ΕΛΑΣ

Πληροφορίες για δολοφονημένο άνδρα αναζητά η ΕΛΑΣ Facebook Twitter
4

Πληροφορίες για την ταυτότητα ενός δολοφονημένου άνδρα αναζητά η αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του θύματος.

Ο άνδρας αυτός βρέθηκε δολοφονημένος εντός ταξιδιωτικού σάκου στις 7-2-2014, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Έκθεση ο θάνατος του οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM