ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ελεύθεροι έξι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών

Ελεύθεροι έξι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών Facebook Twitter
Άτομα κατηγορούμενα για εκβιασμούς καταστημάτων και βομβιστικές επιθέσεις οδηγούνται από τον εισαγγελέα στον ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους 6 από τους 15 συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών, στο οποίο φέρεται να ήταν επικεφαλής οι βαρυποινίτες Παναγιώτη Βλαστό, Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο.

Στην πρώην σύζυγο του Παναγιώτη Βλαστού επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και πρόστιμο 50.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Μεταξύ αυτών ήταν και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου, οι οποίοι φέρεται να υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα τους καταλογίζονται απλώς είχαν την ατυχία να μεγαλώσουν παιδιά με παραβατική συμπεριφορά.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ