Επίθεση δέχτηκαν από άτομα που βρισκόταν στον χώρο υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που μετέβησαν σε πρατήριο καυσίμων  επί της οδού Ιδομενέως στο Ίλιον προκειμένου να διενεργήσουν ελέγχους.

 

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, τα άτομα αυτά τραυμάτισαν τους υπαλλήλους. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι αν και η Άμεση Δράση κλήθηκε στις 12.58 έως τις 13.35 δεν είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος, λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε.

 

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και ζήτησε να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη και τη δίωξη των υπευθύνων της επίθεσης ενώ επικοινώνησε και με τα οικεία αστυνομικά τμήματα.

 

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής υπογραμμίζει την κατηγορηματική βούλησή της να πατάξει τη διαφθορά και να συνδράμει τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και υποσκάπτουν τη λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr