Κοζάνη: Προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος για 2500 ευρώ

Κοζάνη: Προσπάθησαν να πουλήσουν βρέφος για 2500 ευρώ Facebook Twitter
0

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην Κοζάνη και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε η πρώτη σύλληψη της 23χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία  προσπάθησε να γεννήσει στη Μαιευτική Κλινική του Μαμάτσειου Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, αλλά το βιβλιάριο υγείας που επέδειξε άνηκε σε Ελληνίδα. Οι γιατροί του νοσακομείου ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και την ίδια μέρα συνελήφθησαν μία 56χρονη, ο 40χρονος γιος της και η σύζυγός του, όταν οι έρευνες απεκάλυψαν πως είχε γίνει συμφωνία να αγοράσουν το μωρό έναντι 2500 ευρώ. Την επόμενη μέρα συνελήφθη και ο μεσολαβητής ο οποίος ήταν επίσης υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ η περαιτέρω έρευνα έδειξε πως η μητέρα του παιδιού είχε προμηθευτεί τα πλαστά έγγραφα από την οικογένεια που θα αγόραζε το βρέφος.

Το νεογέννητο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης "Μαμάτσειο" μαζί με την μητέρα του, η οποία  νοσηλεύεται φρουρούμενη ενώ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής σπείρας εμπορίας βρεφών πίσω από την παράνομη υιοθεσία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM