Ανακοίνωση του νοσοκομείου: Η 49χρονη ήταν νεκρή όταν θάφτηκε

Ανακοίνωση του νοσοκομείου: Η 49χρονη ήταν νεκρή όταν θάφτηκε Facebook Twitter
4

 

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Διαβαλκανικό Κέντρο για την 49χρονη που νοσηλευόταν στο Κέντρο και για την οποία υπήρξαν καταγγελίες και αναφορές ότι θάφτηκε ζωντανή.

Η ανακοίνωση του Κέντρου:

«Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου.

Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Η οικογένεια, περιμένει  το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος καλείται να διαπιστώσει εάν πρόκειται για νεκροφάνεια κι αν όντως η γυναίκα ξύπνησε και διαπίστωσε ότι βρισκόταν σε φέρετρο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με καρκίνο καλπάζουσας μορφής και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου κι εξέπνευσε στις 5.20 τα ξημερώματα.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM