Επίσκεψη του ανακριτή σήμερα στον Μαζιώτη

Επίσκεψη του ανακριτή σήμερα στον Μαζιώτη Facebook Twitter
0

Εξηγήσεις στον ανακριτή που θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο Κορυδαλλού θα κληθεί να δώσει στη 1.30 το μεσημέρι ο Νίκος Μαζιώτης για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Πάντως οι αρχές περιμένουν να αντιμετωπίσουν την αρνητική στάση του Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης.

Την ίδια τάση τήρησε ο Μαζιώτης και κατά την επίσκεψη του ανακριτή στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μέχρι χθες Κυριακή.

Δεν θέλησε να πει ούτε το όνομα του και δηλώσει μόνο το επάγγελμα του: «Επαναστάτης».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM