Ευθύνες στον πατέρα των κοριτσιών έριξε ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας Μπλάχα

Ευθύνες στον πατέρα των κοριτσιών έριξε ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας Μπλάχα Facebook Twitter
0

Ευθύνες στον πατέρα των δύο κοριτσιών επέρριψε ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας Μπλάχα που κατέθεσε στη δίκη Στεφανάκη για το φόνο της Φαίης Μπλάχα.

Σε ερώτηση της έδρας γιατί η Μαριαλένα δεν είπε στον πατέρα της τι είχε συμβεί, απάντησε ότι ο πρώην πεθερός του ήταν ένας «μοναχικός και αδιάφορος άνθρωπος που δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ τα παιδιά του».

«Τα έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί να τις κάνει ο κάθε ψευτοάντρας ό,τι θέλει. Τον ενδιέφερε μόνο το χρήμα. Οι δύο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους όπως έχουν και μια πολύ καλή μητέρα που δυστυχώς είναι βαριά άρρωστη (...)», σημείωσε.

Για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του δεν κατέθεσε την αλήθεια από την αρχή για τον ξυλοδαρμό της Φαίης, είπε ότι βρισκόταν σε πανικό.

 «Κανείς μέχρι τότε ούτε η ίδια είχαν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης της Φαίης. Μου τηλεφώνησε η Μαριαλένα και μου είπε ότι η Φαίη είναι χτυπημένη στο κεφάλι και ότι την πήγαν στο νοσοκομείο. Η Μαριαλένα όταν πήγε να καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το τμήμα την πήρε ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Μου έλεγε ότι φοβάται. Ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και στη δεύτερη κατάθεση και άκουσα τη Μαριαλένα που του έλεγε στο τηλέφωνο "σε παρακαλώ μη με απειλείς". Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γνώριζα ότι η Μαριαλένα είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Στεφανάκη. Στη Νέα Μάκρη ακουγόταν ότι κυκλοφορεί ένα ροζ βίντεο και τότε τη ρώτησα τι συμβαίνει. Τότε εκείνη μου αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο», υπογράμμισε ο μάρτυρας.

 «Μια φορά μου είχε εκμυστηρευτεί (η Φαίη) ότι ο κατηγορούμενος την είχε χτυπήσει και ότι ζαλιζόταν και είχε ζητήσει από τον πατέρα της να την πάει στο νοσοκομείο. Όμως εκείνος της απάντησε σε παρακαλώ μη με μπλέκεις με αυτά», είπε ο μάρτυρας.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος Στεφανάκης ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα της 23χρονης, λέγοντας ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Αφού αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη σχέση που διατηρούσε τόσο με την 23χρονη όσο και με την αδελφή της, ο κατηγορούμενος είπε ότι θόλωσε και τη χτύπησε αφού εκείνη του είχε ρίξει δύο χαστούκια. «Θυμάμαι ότι της έριξα δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές, δεν την κλότσησα, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο», είπε ο Στεφανάκης.

Έριξε δε ευθύνες στην αδελφή της Φαίης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εκείνη μου είπε μην με προδώσεις εγώ θα είμαι δίπλα σου, θα μιλήσω στο πατέρα μου. Μου είπε μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να πεις τι έγινε μεταξύ μας. Πήγαινα κατά διαστήματα στο νοσοκομείο να δω τι κάνει. Ξαφνικά έμαθα από την τηλεόραση ότι βγήκε ένταλμα για μένα. Είπα στη Μαριαλένα να πει την αλήθεια γιατί θα ανοίξει τα μάτια της η Φαίη και θα γίνει της πουτάνας. Εκείνη μου είπε κάτσε να δούμε αν θα τα καταφέρει!!!!!»


Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM