Απεργία την Πρωτομαγιά

Nεκρή η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολάτου σε τροχαίο

Nεκρή η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολάτου σε τροχαίο Facebook Twitter
7
Nεκρή η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολάτου σε τροχαίο Facebook Twitter

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο η 31χρονη χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνευ στη Ρυθμική Γυμναστική, Άννα Πολλάτου.

Σύμφωνα με το ilialive, η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην καρμανιόλα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας.

 

Η 31χρονη που είχε κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Smart,  εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα ΙΧ φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες.

Nεκρή η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολάτου σε τροχαίο Facebook Twitter

Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για την γυναίκα. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Mια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της

Ελλάδα
7

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Σαν συντοπίτισσά της αδικοχαμένης Άννας, έχω να πω ότι ήταν ένας άνθρωπος διαμάντι.. Άγγελος... Πάντα ευγενική, με το χαμόγελο στα χείλη, πραγματίστρια, ηθική, αγωνίστρια μα πάνω απ'όλα κυρία και άνθρωπος με Α κεφαλαίο.Στερήθηκε την εφηβεία της , μακριά από γονείς και πατρίδα-Κεφαλλονιά- για να γίνει πρωταθλήτρια στο αγώνισμά της....Τα κατάφερε και με το παραπάνω!Ποτέ δε θα ξεχάσω την εικόνα της από τους αγώνες στο Σίδνεϊ στο μαγαζί των γονιών και των αδελφών της στο νησί και τη λάμψη στα μάτια τους όταν τους ρώταγες πώς είναι η Άννα... Και τη χαρά στο πρόσωπο της μητέρας της όταν επισκέπτονταν το νησί...Α ρε Αννούλα καμάρι μου, μόνο να κλαίγαμε για σένα μπορούσαμε.. Παλιά από αγάπη και υπερηφάνεια για τις επιτυχίες σου και τώρα από απύθμενη θλίψη για τον απρόσμενο χαμό σου...Να είσαι καλά εκεί ψηλά ,μάτια μου, αεροπόρος και πρωταθλήτρια όπως ήσουν πάντα....Κατερίνα-Γεράσιμε και Διονύση-Αλέκο-Μίμη, καλό κουράγιο αδέλφια, όλοι πονάμε μαζί σας............
Δείτε το βιντεάκι κάτω κάτω, ήταν μια υπέροχη κοπέλα και σα χαρακτήρας. Πραγματικά συγκλονιστικό το τέλος όπου τη ρωτάνε για τα σχέδιά της και λέει "όπως τα φέρει η ζωή".