Συνελήφθη ένας ακόμη για τη δολοφονία Φύσσα

Συνελήφθη ένας ακόμη για τη δολοφονία Φύσσα Facebook Twitter
1

Ένας 48χρονος, μέλος της Χ.Α. συνελήφθη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 48χρονος είχε συλληφθεί μαζί με άλλα 20 άτομα στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Διεύθυνση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, καθώς σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών εντός της ημέρας, ανήκε στον πυρήνα Νίκαιας και είχε καθήκοντα διαβιβαστή, μετέφερε  δηλαδή στα μέλη εντολές των υψηλόβαθμων της οργάνωσης.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM