«Δυστυχώς, δεν ξέραμε...»

«Δυστυχώς, δεν ξέραμε...» Facebook Twitter
2

Ανακοίνωση εξέδωσε η οργάνωση Γιατροί του Κόσμου σχετικά με την αποκάλυψη από τον υφ. Εργασίας κ. Κεγκέρογλου ότι ο Παναγιώταρος πουλούσε, παράτυπα μάλιστα, προιόντα στην οργάνωση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η οργάνωση πήρε απλώς τη χαμηλότερη προσφορά, χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν ο προμηθευτής.

« Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή» γράφει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα μετά τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού, οι Γιατροί του Κόσμου οφείλουν να δώσουν τις εξής διευκρινήσεις: το θέμα που προέκυψε αφορά μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου. Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή».

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εχετε δικιο αγαπητοι και δεν αρμοζει να κατηγορουμε ΜΚΟσ που γενικα δουλευουν και βοηθουν και να τις εξωμοιωνομε με τη ΧΑ.Επειδη ομως η γυναικα του καισαρος (δυστυχως) πρεπει και να φαινεται (κι οχι μονο να ειναι) τιμια, αλλες ΜΚΟς δημιουργουν δικα τους στοκς και logistics και μαλιστα αρνουνται προμηθειες (ακομη κι αν ειναι οι φθηνοτερες) απο εταιριες με οχι καο τοσο φωτεινο παρελθον η παρον.Επισης, ας μην νομιζουμε οτι οι ΜΚΟς απαρτιζονται μονο απο αγγελους κι ας θυμηθουμε οτι καποιοι σε ηγετικες θεσεις δεν αντισταθηκαν στα κελευσματα της πολιτικης η της αγορας (να αρχισω απο τoν Bernard Cousner και να τελειωσω με τον κο Βουδουρη η τον κο Κανακη και το πως χρησιμοποιησαν/χρησιμοποιουν την ιστορια τους στον ανθρωπισμπο και τον εθελοντισμο για αλλους, πιο "ιδιους" σκοπους).
Πιο αναλυτικά:Το καλοκαίρι του 2012 οι Γιατροί του Κόσμου προχώρησαν, σύμφωνα με την Πρόεδρο της οργάνωσης, Άννα Μαΐλλη σε διαγωνισμό για τη διενέργεια επείγοντος προγράμματος που αφορούσε σε πακέτα προσωπικής υγιεινής για πρόσφυγες. «Η αρμόδια επιτροπή ως όφειλε επέλεξε τη χαμηλότερη προσφορά. Η επιτροπή δεν συνέδεσε το όνομα του Ηλία Παναγιώταρου με τη συγκεκριμένη εταιρεία» τόνισε η Άννα Μαΐλη ενώ ο Γενικός Γραμματέα των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, εξήγησε ότι ο διαγωνισμός έγινε τον Ιούλιο του 2012, ένα μήνα μετά τις εκλογές που πολλοί δεν ήξεραν τι είναι. «Στην αρχή οι Γιατροί του Κόσμου γνώριζαν μόνο το όνομα της εταιρείας. Το όνομα του Ηλία Παναγιώταρου γνωστοποιήθηκε όταν ήρθε η ώρα της αποπληρωμής» τόνισε. Η αποπληρωμή του προγράμματος έγινε τον Αύγουστο του 2012. «Οφείλουμε να δεχτούμε τη μικρότερη προσφορά διαφορετικά θα μπορούσε κάποιος να μας εγκαλέσει για το αντίθετο.(...)http://tvxs.gr/news/ellada/oi-giatroi-toy-kosmoy-gia-tis-paranomes-promitheies-panagiotaroy"Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή"Δυστυχώς, shit happens ...πού να το φανταστείς κιόλας.Όπως δεν προβλημάτισε και η σφραγίδα (που είναι κάτι του στυλ εμπορία ειδών ρουχισμού, βιβλία, διαφημιστικά ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων).