Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Γιώργος Κατινάς Facebook Twitter
10

Σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του το βράδυ της Κυριακής έχασε τη ζωή του ο 42χρονος ηθοποιός Γιώργος Κατινάς.

Ο Γιώργος Κατινάς, μαχόμενος συνδικαλιστής στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας «4actors», ενώ συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως, η «Βέρα στο Δεξί», «7 Θανάσιμες Πεθερές», «Οικογενειακές Ιστορίες», και στα «Μυστικά της Εδέμ».

Φέτος στο θέατρο έπαιζε στην παράσταση «The man from Earth» του Τζερόμ Μπίξμπι στο Θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Η κηδεία του Γιώργου Κατινά, θα γίνει την Τετάρτη, στις 16:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, Κόκκινος Μύλος.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ο θεός να ανάπαυση την ψυχή του κ να δώσει υπομονή σε όλους τους αγαπημενους του....@oddlabs για τους υπόλοιπους που σκοτώνονται με άλλους τρόπους δεν είναι αδικία? Θαύμασα την λογική κ την σκέψη σου....
Αταξινόμητε δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις. Ο καρκίνος είναι κάτι που από ένα σημείο κ μετά το παίρνει κάποιος απόφαση ακολουθεί θεραπεία και ενημερώνεται για τις πιθανότητες που έχει να ζήσει. Ένα τροχαίο είναι πολυ πιο ξαφνικό, ένας σοκαριστικός τρόπος να πεθάνει κάποιος μέσα σε μια στιγμή εξαφανίζεται επειδή οι ελληνικοί δρόμοι είναι όλοι τραγικοί και κακοσυντηρημένοι ή επειδή κάποιος μπορεί να αφαιρέθηκε κ κοιμήθηκε στο τιμόνι.
@ανώριμος23 Το ίδιο ακριβώς δεν είναι. Σε πολλές περιπτώσεις ο καρκίνος είναι χειρότερος. Πολλοί καρκινοπαθείς φεύγουν ξαφνικά σε 1 μήνα χωρίς να το περιμένουν και περνώντας του συγκεκριμένο μήνα με φριχτούς πόνους!