Στην Κύπρο με τσιγγάνους ο Μπεν;

Στην Κύπρο με τσιγγάνους ο Μπεν; Facebook Twitter
1

Είκοσι δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του από την Κω, ο Μπεν Νίνταμ είναι ζωντανός και μάλιστα στην Κύπρο, αν ευσταθούν τα νέα δεδομένα.


Συγκεκριμένα ένα βίντεο- ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στις ελληνικές Αρχές τις τελευταίες 48 ώρες παρουσιάζει ένα νεαρό ξανθό (20 – 25 χρονών) με τσιγγάνους, και όσοι το έχουν δει, έχουν μείνει έκπληκτοι με την ομοιότητα του νέου με τον Μπεν -το σκίτσο δηλαδή που είχε ετοιμάσει η Σκότλαντ Γιάρντ.


Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» βρίσκεται σε εξέλιξη γιγάντια ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση ενώ έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ καθώς και ο εισαγγελέας εφετών Ανδρέας Καραφλός, ο οποίος ως εισαγγελέας Πλημμελειοδικών όταν υπηρετούσε στην Κω χειρίστηκε την υπόθεση και είναι από τους λίγους που τη γνωρίζουν τόσο καλά. Ο εισαγγελέας είναι από τους δικαστικούς που είδαν το βίντεο- ντοκουμέντο και έδωσε εντολή να κληθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική» της Ρόδου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Παναγιώτης Αβρίθης, παρουσίασε υλικό από εκκλησία της Λεμεσού, στο οποίο απεικονίζονται τέσσερις αθίγγανοι, μεταξύ αυτών ένα καστανόξανθο αγόρι με καταγάλανα μάτια ηλικίας από 20 έως 25 ετών, ο οποίος όπως υποστηρίζει μοιάζει εκπληκτικά στον αγνοούμενο Μπεν.


Η πηγή ανέφερε στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω, ότι το συγκεκριμένο αγόρι διαμένει στη Λεμεσό σε χώρο που έχουν εγκατασταθεί τσιγγάνοι.


Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός έφτασε στην Κύπρο από την Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια προκειμένου να αποφύγει την έκτιση θητείας στον στρατό.


Ο Μπεν Νίνταμ ήταν 1,5 χρόνων όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και διέμενε σε τροχόσπιτο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ