Κατηγορηματικά διέψευσε η σύζυγος του τραγουδιστή Πλούταρχου τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον σύζυγό της να έχει αποκρύψει από την εφορία έσοδα ύψους περίπου 2,8 εκατ. ευρώ.

 

 «Δεν είμαστε εμείς, δεν πρόκειται για τον Γιάννη, ο δικός μας φάκελος έφυγε από το ΣΔΟΕ στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μας έκαναν δεκαετή έλεγχο και τελειώσαμε», δηλώνει  η κ. Κακοσαίου, εκφράζοντας την απορία της για το πώς ενεπλάκη το όνομα του συζύγου της στην όλη υπόθεση.

 

Μητρόπουλος: "Αμοιβή που επαναπάτρισα"

Εν τω μεταξύ έντονη ήταν η αντίδραση και του εργατολόγου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου στη σύνδεση, από μερίδα του Τύπου,  του ονόματός του με τους δύο μεγαλοδικηγόρους που απέκρυψαν από 1 εκατομμύριο ευρώ από την εφορία.

 

Όπως είπε ο κ. Μητρόπουλος πρόκειται για δικηγορική αμοιβή από το εξωτερικό, χρήματα τα οποία επαναπάτρισε και τα οποία ήδη έχουν φορολογηθεί.

«Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έφερε χρήματα από το εξωτερικό, κάνοντας χρήση του νόμου Αλογοσκούφη 2004 ο οποίος ενώ φορολογήθηκε όταν έφερε τα χρήματα, καλείται τώρα να πληρώσει ξανά. Παραβιάζεται ο νόμος περί επαναπατρισμού» υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος.

Πρόσθεσε ότι ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης γνωρίζει την υπόθεση και έχει ενημερωθεί ότι παραβιάζεται ο νόμος περί επαναπατρισμού.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr