Τον καταζητούμενο Νίκο Μαζιώτη ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ, ως έναν εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα, τον περασμένο Ιούλιο.

 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την ένοπλη ληστεία, στις οποίες, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εικονίζεται ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

 

Από την Αστυνομία καλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν κάτι σχετικό, να  επικοινωνήσουν με τους αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με την επισήμανση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

 

Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μετά την ανάλυση περιστατικών ένοπλων ληστειών, σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διακριβώθηκε ότι, ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας την 25/07/2013 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας, είναι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνωνα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. Επιπλέον εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του αναζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

 

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες και τον εντοπισμό του ανωτέρω αναζητούμενου, να επικοινωνήσει με τους αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr