«Βazaar, όλα 50%» , γράφει η ταμπέλα που έχει αναρτήσει έξω από το κατάστημα του με ρούχα ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος. Πρόκειται για το κατάστημα στρατιωτικών ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ "Φάλαγγα", το οποίο ανήκει στο βουλευτή και  βρίσκεται στον Κολωνό.

 

Το «Έθνος» έκανε ρεπορτάζ στο κατάστημα, στο οποίο απ’ότι φαίνεται έχει μειωθεί κατά πολύ η πελατεία, αφού στο άρθρο αναφέρεται ότι στη διάρκεια του ρεπορτάζ είχαν μπει μέσα μόνο δύο πελάτες.

 

Εντός του καταστήματος υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες του δικτάτορα Παπαδόπουλου και των υπολοίπων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου ενώ στα περισσότερα είδη ρουχισμού έχουν τυπωθεί φράσεις, όπως "Πας μη Έλλην βάρβαρος", "Μολών λαβέ" και "White Power". Υπάρχει και γνωστή, στις απανταχού «κοινότητες», μάρκα ρούχων νεοναζιστών.

 

Πάντως, το «Έθνος» αναφέρει ότι η ετικέτα στα ρούχα είναι «Made in Bagladesh”, κάτι που προδίδει ότι αυτά δεν είναι φτιαγμένα από «καθαρά» ελληνικά χέρια, παρότι η Χ.Α. διατυμπανίζει ότι νοιάζεται για την ανεργία των Ελλήνων.

 

Στη "Φάλαγγα" πωλούνται επίσης ρούχα με τα εμβλήματα των τριών Όπλων του Στρατού και της Αστυνομίας, στρατιωτικά γάντια, σάκοι παραλλαγής και θήκες για μαχαίρια.

 

Yπάρχουν ακόμη ρούχα οπαδών της ομάδας την οποία υποστηρίζει ο βουλευτής, τα οποία γράφουν "Ultras 13", ενώ στον τοίχο είναι κρεμασμένη και πράσινη σημαία που φέρει αγκυλωτό σταυρό.

 

Μάλιστα στην πίσω πλευρά του καταστήματος, υπάρχει και χώρος με τραπεζάκια, άδειος πάντως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δημοσιογράφου της εφημερίδας. Πάνω από την πόρτα που οδηγεί στον χώρο, υπάρχει πινακίδα «"Halt".

 

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πάντως ότι ο υπάλληλος του καταστήματος έκοψε κανονικά απόδειξη, χωρίς να του το ζητήσει ο δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr