Η τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσίες των Πυρήνων της Φωτιάς" ανέλαβε την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το όχημα της διευθύντριας των Φυλάκων Κορυδαλλού στη Δάφνη την Παρασκευή το πρωί.

 

Στην προκήρυξη που δημοσιεύεται στο indymedia, αναφέρεται ότι η οργάνωση επιστρέφει μετά από σιωπή δύο ετών, σε κοινό μέτωπο με τις Συμμορίες Συνείδησης και τους πυρήνες FAI, στους οποίους συμπεριλαμβάνει και τη Σέχτα Επαναστατών.

 

Το χτύπημα στη διευθύντρια του Κορυδαλλού δικαιολογείται με αφορμή την παράταση κράτησης δέκα μελών της Συνωμοσίας, ενώ επισημαίνεται και η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας. Προειδοποιεί δε η οργάνωση, ότι η βόμβα αυτή είναι «οι πρώτες σταγόνες πριν την καταιγίδα».

 

Ειδική αναφορά γίνεται στις εφόδους των ΕΚΑΜ στις φυλακές όλης της χώρας και στη στάση της ελληνικής δικαιοσύνης, με αναφορές για δικαστές στον αυτοκρατορικό τους θρόνο, ενώ προς το τέλος του κειμένου οι συντάκτες τα βάζουν και με μερίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέροντας ότι «τώρα μοστράρουν τα αναρχοπαράσημα τους στην πασαρέλα του βούρκου των Εξαρχείων».

 

"Αδέρφια το ραντεβού ισχύει, θα επανέλθουμε πιο γρήγορα απ' ότι περιμένετε...", είναι η φράση που «κλείνει» την προκήρυξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη γνησιότητα της προκήρυξης εξετάζει η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr