Σήμερα η προσπάθεια να βγει από την καταστολή ο 11χρονος

Σήμερα η προσπάθεια να βγει από την καταστολή ο 11χρονος Facebook Twitter
0

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει προσπάθεια για διακοπή της καταστολής αποσωλήνωση του 11χρονου Νικήτα που μαχαιρώθηκε 21 φορές από τον 20χρονο ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου, Χάρης Τομπούλογλου, το παιδί είναι σταθερό αιμοδυναμικά, έχει διαφύγει τον κίνδυνο δηλαδή, όμως οι γιατροί δεν είναι σε θέση να απαντήσουν ακόμη αν θα του αφήσουν οι μαχαιριές στην σπονδυλική στήλη, μόνιμο κινητικό πρόβλημα.

Η μητέρα του παιδιού, εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει ο 11χρονος στην Ελλάδα, μέχρι να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι επρόκειτο το παιδί να μεταφερθεί στη Ρωσία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM