Κλειστός θα παραμείνει και αυτό το Σαββατοκύριακο ο σταθμός Άγιος Αντώνιος της γραμμής 2 του Μετρό λόγω τεχνικών εργασιών, ενόψει της παράδοσης των σταθμών Περιστέρι και Ανθούπολη τον επόμενο μήνα Και τις δύο ημέρες οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό Σεπόλια.

 

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ Α.Ε., η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω σταθμού, θα γίνεται από τη γραμμή τρόλεϊ 12 "ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)" και τη λεωφορειακή γραμμή Α13 "ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ" για τη σύνδεση του σταθμού "ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ" με το σταθμό "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", μέσω των στάσεων "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ" επί της οδού Αχιλλέως (γραμμή 12) και "ΠΛ. ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ" επί της οδού Λένορμαν (γραμμές 12, Α13) όσον αφορά στο σταθμό "ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ" και μέσω της στάσης "ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ" όσον αφορά στο σταθμό "ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ".

 

Επιπρόσθετα, λόγω εργασιών στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) θα διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα "ΕΙΡΗΝΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ" το Σάββατο 16 Μαρτίου και την Κυριακή 17 Μαρτίου από 22:30 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr