Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει-με ψήφισμά του-ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διαδικασία και την εξέλιξη της δίκης του Η.Κασιδιάρη.

 

 Πρόκειται για την υπόθεση της συνέργειας σε ληστεία στην Πανεπιστημιούπολη, για την οποία κατηγορήθηκε ο βουλευτής της Χ.Α. και αθωώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

 

Στο ψήφισμά του προς τη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ο Σύλλογος Διδασκόντων της Σχολής Θετικών Επιστημών εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τη διαδικασία και την εξέλιξη της δίκης. Κάνει δε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών που επέτρεψαν σε μέλη της Χ.Α. να κάνουν κατάληψη στη δικαστική αίθουσα από το πρωί, εμποδίζοντας τους δικηγόρους και τους μάρτυρες του παθόντα να εισέλθουν.  

 

Ο Σύλλογος χαρακτηρίζει επίσης "απαράδεκτο το γεγονός ότι η μαρτυρία της συναδέλφου Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Μαρίας Βαβαγιάννη, την οποία επιβεβαίωσαν με μαρτυρίες τους και άλλοι συνάδελφοι και μέλη της Συγκλήτου, παρουσιάστηκε από την έδρα ως ανθρώπινο λάθος" και επισημαίνει ότι δεν ανέχεται την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της καθηγήτριας.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr