Τι ενώνει μπουζουξήδες κι έντεχνους: Τι δήλωναν το 2008 και 2009 γνωστοί καλλιτέχνες στην εφορία

Τι ενώνει μπουζουξήδες κι έντεχνους: Τι δήλωναν το 2008 και 2009 γνωστοί καλλιτέχνες στην εφορία Facebook Twitter
14
Τι ενώνει μπουζουξήδες κι έντεχνους: Τι δήλωναν το 2008 και 2009 γνωστοί καλλιτέχνες στην εφορία Facebook Twitter

Στοιχεία για τα δηλωθέντα εισοδήματα γνωστών καλλιτεχνών για τα έτη 2008 και 2009 δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα. Από ότι φαίνεται η κρίση χτύπησε την πόρτα ορισμένων καλλιτεχνών πολύ νωρίς.  Τα αποκαλυπτικά αυτά στοιχεία δείχνουν ότι ως πιο καλοπληρωμένος τραγουδιστής παρουσιάζεται ο Γιάννης Πλούταρχος που δήλωσε εισόδημα 1.489.180 ευρώ τη διετία 2008-2009 και ακολουθεί ο Πασχάλης Τερζής. Από την άλλη πλευρά η Άννα Βίσση δήλωσε το 2008 30.751 ευρώ και το 2009, 3.223 ευρώ. Αυτά όμως τα εισοδήματα δεν αφορούν τις αμοιβές της από την εταιρία που φέρεται να διατηρεί από κοινού με το Νίκο Καρβέλα. Η εφημερίδα σημειώνει ότι στα δηλωθέντα εισοδήματα, θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι περιλαμβάνονται στις περισσότερες περιπτώσεις και τα εισοδήματα από δισκογραφικά και άλλα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία καταβάλλονται μέσω ΑΕΠΙ.

Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Πραγματικά πολύ σοβαρή εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" τελικά. Ρίξαν ένα μεζεδάκι στα πεινασμένα σκυλιά (εμάς) και αυτά άρχισαν να τρώγωνται. Ασχέτως των δηλώσεων των καλλιτεχνών οι περισσότεροι των οποίων εισπράττουν μέσω εταιρειών, τι άλλο συμβαίνει? Κάτι σοβαρό έχουν να μας πούν "ΤΑ ΝΕΑ"? Πέρα απ' την εμφάνιση της Μέρκελ με στολή Αμαλίας στο πρωτοσέλιδο. Ξαφνικά μας αγάπησε η Κάγκελα? Η μήπως τα μέτρα ισορρόπησαν σε κάποιο λογικό επίπεδο? ή μήπως η καλή εφημερίδα έλυσε κάποια δικά της προβλήματα οπότε ζήτω η Κάγκελα, πάρε πληβείε κρέας στην Αρένα!Προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα το θεωρώ περσινά ξινά σταφύλια αφού έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο τέτοια περίοδο γίνεται θέμα στις εφημερίδες. Ασχετο αλλά από το πρωτοσέλιδο έλειπε το θέμα για την πάταξη του παραεμπορίου, κάπου θα παράπεσε εκτός κι αν είναι καμιά παρακαταθήκη του μπαρμπα Μήτσου από την Κατοχή.
..."Προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα το θεωρώ περσινά ξινά σταφύλια "Πράγματι!!! σαν να το βγάλαν από το στοκ φαίνεται. Πρόπερσι τους γιατρούς (όλοι φυλακή), πέρσι Μύκονος (φυλακή όλοι), φέτος τραγουδιστές. Αυτός ο καινούργιος ΣΔΟΕ (εκ Μεσσηνίας ορμώμενος δεν αστειεύεται).
σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ειχε γινει κατακραυγη, ακριβως επειδη αποτελουν για καποιο τμημα του κοσμου καιπαραδειγματα συμπεριφορας.εδω μονο θεωρουμε οτι ειναι αποτελεσμα θεωριων συνομοσιας. Οτι δεν πληρωνει σε φορους η αννουλα η βισση δεν ειανι επιδομα ανεργιας για καποιο συμπολιτη μας,.Ξυπνηστε, οτι εισπρατουν μεσω εταιριων φαινεται ηδη στο εισοδημα. Αυτο που εχει γινει ειναι οτι ΔΕΝ τα εχουν εισπραξει (ψευδες και παρανομο) και τα εχουν εμφανισει (φοροδιαφευγοντας) ως αποθετματικα της εταιριας (που δεν υπαρχουν).αρκετα με την αφελεια.
Αυτά να τα βλέπουν όσοι παραμυθιάζονται απο τους "έντεχνους", "ποιοτικούς", επαναστάτες του συστήματος. Ειδικά οι μικρότεροι σε ηλικία που λόγω της νεανικής ορμής τους παρασύρονται και με 1-2 πιασάρικους ξεσηκωτικούς ψευτοεπαναστατικούς στίχους έχουν ανάγει κάποιους "καλλιτέχνες" σε "τσε γκεβάρες" του μικροφώνου. Όλα για τη μάσα γίνονται. Είναι δυστυχώς απόλυτο, ίσως και χυδαίο αλλά είναι η πικρή αλήθεια.
Κάποι λάκκο έχει η φάβα εδώ. Προφανώς πρέπει να υπάρχουν κα αμοιβές σε εταιρείες των οποίων είναι μέλη.Π.χ η Βίσση συμμετέχει σε εταιρεία αλλά η περιουσία της είναι 0.Στάχτη στα μάτια μοιάζει. Ας ρωτήσουν έναν πρωτοετή λογιστικής τα ξεφτέρια που το διέρευσαν κι αυτά που το δημοσίευσαν.
Εφοσον εχουν αμοιβες σε εταιριες τα μερισματα φαινονται στα εισοδηματα τους. Αυτο που κανουν ειναι οτι ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν διανεμνουν τα κερδη των εταιριων ή τα παρουσιαζουν σαν ψευτικο αποθεματικο.
Ακόμη και αν βγάζανε όντως αυτά που δηλώνουνε (μιλάω για τα πιο μικρά ποσά στην λίστα) και πάλι είναι περισσότερα από αυτά που βγάζει ο κοινός θνητός. Όλοι εσείς που τους "βρίζετε", αν τους έχετε υποστηρίξει οικονομικά έστω και μια φορά στην ζωή σας, τότε συγγνώμη αλλά δεν έχετε δικαίωμα να τους βρίζετε. Η πιο σημαντική ψήφος σήμερα είναι η ψήφος της διακίνησης του χρήματος. Σκέψου καλά φίλε συμπατριώτη σε ποια αγαθά και σε ποια πρόσωπα θα επενδύσεις τα χρήματά σου.
Με συγκινησε βαθια το δραμα της Αννουλας(Βισση). Ξερεις τι παει να πει να πρεπει να επιβιωσεις με 269 ευρω τον μηνα?? Αλλα και η Δημητρουλα(Γαλανη) με 550 ευρωπουλα απορω πως καταφερνει να συντηρει την βιλαρα στο Γκαζι...Τι να πεις? Δραμα!
Μη μασάτε. Συνεννοήθηκε ο Σαμαράς με την πρώην του και τους υπόλοιπους και έδωσε τη λίστα στη δημοσιότητα. Κύριε/ρία βγάζεις περισσότερα από την Άννα Κ, Δήμητρα Γ, Ελεωνόρα Ζ, Έλλη Κ και διαμαρτύρεσαι για λίγες ψωροπερικοπές; Βάλε γρήγορα το χέρι στην τσέπη!