47χρονη βρέθηκε φυλακισμένη σε σπίτι στα Σεπόλια - Τα πρώτα πλάνα από τον εντοπισμό της μέσα στη νύχτα

47χρονη βρέθηκε φυλακισμένη σε σπίτι στα Σεπόλια - Τα πρώτα πλάνα από τον εντοπισμό της μέσα στη νύχτα Facebook Twitter
2
47χρονη βρέθηκε φυλακισμένη σε σπίτι στα Σεπόλια - Τα πρώτα πλάνα από τον εντοπισμό της μέσα στη νύχτα Facebook Twitter

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για μια 47χρονη αγνοούμενη γυναίκα αποκαλύφθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως Στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Η κόρη και η αδελφή της 47χρονης Τερέζας Σόϊμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην εκπομπή φοβούμενες πως κάποιος άνδρας που την κακοποιούσε στο παρελθόν μπορεί να εμπλέκονταν στην εξαφάνισή της. Τα ίχνη της γυναίκας η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχαν χαθεί από τις αρχές Μαρτίου.

Οι τηλεθεατές εντόπισαν την αγνοούμενη μητέρα που αναζητούσαν στην και καθώς έφταναν οι πληροφορίες όλες οδηγούσαν στα Σεπόλια, σ' ένα ακατοίκητο σπίτι όπου τελικά βρισκόταν φυλακισμένη η γυναίκα.

Από το στούντιο  αναχώρησαν η κόρη της και η αδελφή της, για το σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες ενώ ενημερώθηκε και το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί έφτασαν στον χώρο.

Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ' ένα σκοτεινό σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη.

Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα την αγνοούμενη μητέρα. Κάποια στιγμή τους απάντησε επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Η κόρη της, της ζητούσε να βγει έξω όπου την περίμεναν οι συγγενείς της. Το anikolouli.gr αναφέρει πως ο σύντροφος της, ένας αλκοολικός και σκληρός άνδρας που την κακοποιούσε, δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Αργότερα αναφέρθηκε πως οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι σκηνές που προβλήθηκαν αμοντάριστες στην εκπομπή:

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έχω μία ειλικρινή απορία, χωρίς να υποβαθμίσω την συμβολή της εκπομπής της κυρίας Νικολούλη: οι επίσημες αρχές δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό από μόνες τους ή οι ενδιαφερόμενες δεν απευθύνθηκαν σε αυτές;