Καταδίωξη στο Ιόνιο για σκάφος γεμάτο χασίς

Καταδίωξη στο Ιόνιο για σκάφος γεμάτο χασίς Facebook Twitter
0

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ινδικής κάνναβης, μετέφερε ταχύπλοο σκάφος, το οποίο σταμάτησε για τυχαίο έλεγχο σκάφος του  Λιμενικού, νοτιοανατολικά της Ιθάκης.

Συγκεκριμένα, πλωτό του λιμενικού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, προσπάθησε να πραγματοποιήσει τυχαίο έλεγχο στο ταχύπλοο με τους δύο χειριστές, οι οποίοι όμως δεν υπάκουσαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Αμέσως άρχισε επιχείρηση καταδίωξή τους, με τη συνδρομή δύο ακόμα σκαφών του λιμενικού από τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Κάποια στιγμή οι δύο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος, αφού πρώτα πρόλαβαν να πετάξουν τα δέματα με τις ναρκωτικές ουσίες στη θάλασσα. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δύο που διέφυγαν ενώ το ταχύπλοο μαζί με τα δέματα με τις ναρκωτικές ουσίες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κεφαλονιάς. Υπολογίζεται ότι η ποσότητα του χασίς είναι μεγαλύτερη από 500 κιλά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM