Απεργία την Πρωτομαγιά

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Δεν με συνέλαβαν, προσήλθα αυτοβούλως"

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Δεν με συνέλαβαν, προσήλθα αυτοβούλως" Facebook Twitter
0

Update 15.49: Σύμφωνα με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δεν υπήρχε σύλληψη, αλλά δική του προσέλευση αυτοβούλως στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων. Τι λέει επακριβώς: «Είναι προφανές ότι η Δικαιοσύνη αντελήφθη το παιχνίδι εντυπώσεων που προσπάθησαν να παίξουν ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και ο δικηγόρος του, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με τη μήνυση κατά των δύο δημοσιογράφων και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα. Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αφορούσε στις δημόσιες καταγγελίες του κ. Σούρλα, στην τηλεόραση της Ζούγκλας και στην ηλεκτρονική εφημερίδα, στις οποίες σημειωτέον συμπεριλαμβανόταν και η διαμαρτυρία του για την απόκρυψη συνέντευξής του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Το κουτί της Πανδώρας».

_________________

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, στην σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, και του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας zougla.gr , Ν. Γεωργιάδη, προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Οι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν το πρωί, έπειτα από γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα.

Update: Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ