Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων Facebook Twitter
0

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων δημοσιεύτηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την υπογραφή «αναρχικοί, αναρχικές, αντιεξουσιαστές, αντιεξουσιάστριες».

Στο κείμενο περιγράφεται αναλυτικά η επίθεση: «Το Σάββατο 12 Νοεμβρη στις 2 το μεσημέρι πάνω από 60 σύντροφοι και συντρόφισσες, επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές, στην πρόσοψη, το φυλάκιο και συμβατικά οχήματα του Α.Τ. Πατησίων. Οι διαρροές των ΜΜΕ περί φθορών σε οχημά πολίτη είναι απλά ψευδείς».

Επιπλέον, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο του κειμένου, η επίθεση πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα στον καταγγελλόμενο βασανισμό του 29χρονου Αλβανού Pellumb Marnikollaj, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αυτοκτόνησε πέφτοντας από το 2ο όροφο του συγκεκριμένου αστυνομικού τμήματος στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM