Αρνείται ο Στεφανάκος ότι έδειρε τον Τσοχατζόπουλο

Αρνείται ο Στεφανάκος ότι έδειρε τον Τσοχατζόπουλο Facebook Twitter
2

Διαψεύδει κατηγορηματικά το ξυλοδαρμό του Άκη Τσοχατζόπουλου ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, χαρακτηρίζοντας «κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο» το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος.

Ο Στεφανάκος αναφέρει μέσα του συνηγόρου του Β. Καπερνάρου, σε γραπτή του δήλωση ότι: «Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροιδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου».

Ο κ. Καπερνάρος τονίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», συνεχίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM