ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ύποπτο δέμα σε σπίτι δικαστικού που σχετίζεται με τη υπόθεση Noor One

Ύποπτο δέμα σε σπίτι δικαστικού που σχετίζεται με τη υπόθεση Noor One Facebook Twitter
Dimitris Panidis/SOOC
0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ύποπτο δέμα εστάλη πριν από λίγη ώρα σε σπίτι δικαστικού στην Καισαριανή που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικαστικός δέχθηκε ένα δέμα στο σπίτι του στην Καισαριανή το οποίο ήταν σε φάκελο Α4. Από το δέμα προεξείχαν κάποια καλώδια και αυτομάτως πέταξε το δέμα από το μπαλκόνι στον κήπο του. Όπως διαπιστώθηκε, η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε ένα βιβλίο και στο εσωτερικό της εντοπίστηκαν κροτίδες και ξυραφάκια.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ομάδες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίες εξουδετέρωσαν το πακέτο με ελεγχόμενη έκρηξη.

Υπενθυμίζεται ότι χτες, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά πρότεινε τις ανώτατες ποινές για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noοr one» τον Ιούνιο του 2014, στη δίκη που διεξάγεται στα στρατιωτικά δικαστήρια του Ρουφ.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές θα ανακοινωθεί την Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ ότι η εισαγγελέας είχε απορρίψει όλα τα αιτήματα των καταδικασθέντων για αναγνώριση ελαφρυντικών.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM